Vi har nået grænsen for, hvor mange buketter vi kan nå at levere på Mors Dag. Butikken er åben for kunder, men ikke forudbestilling.
Du kan stadig bestille til levering fra og med mandag den 13. maj 2024
Hvis du allerede har bestilt blomster, bliver de naturligvis leveret som bekræftet.

Du kan sende blomster alle dage

Du kan sende blomster alle dage

Når du har valgt Amager Blomster til at levere dine blomster, er det dig der bestemmer hvornår de skal sendes. Send blomster alle ugens 7 dage.

Alle hverdage

Vi bringer naturligvis blomster ud alle hverdage og vi tager også gerne imod din bestilling indtil vi har lukket butikken. Vi ved godt, at der er ret mange blomsterbutikker, der gerne vil have din ordre på et bestemt tidspunkt, men vi har valgt, at når vi nu er i butikken alligevel, så kan vi lige så godt binde en buket til dig, og få den leveret til modtager. Du kan se vores åbningstider her ->>

Alle lørdage

Lørdag er ikke anderledes for os, end alle de andre dage i ugens løb. Vi er på arbejde, vi binder buketter og vi foretager udbringning af blomster. Det bliver ikke anderledes af, at det er blevet lørdag. Og derfor kan du naturligvis bestille frem til lukketid

Alle søndage og alle helligdage

Mange blomsterbutikker holder lukket på almindelige søndage og helligdage. Men det gør vi ikke. Vi har det faktisk sådan, at hvis man kan holde åben på Mors Dag hvor omsætningen er høj, så må man da vise sine kunder den respekt også at holde åben de andre søndage. Eller er det lige før det er uartigt. Og derfor kan du bestille blomster, og få sendt blomster alle søndag og helligdage hele året rundt. Det er altså ikke uden grund, at vi siger, at du kan sende blomster alle dage.
Både butik og webshop er dog lukket 1. januar

Du kan sende blomster alle dage – hele dagen*

Vi sender blomster ud hele dagen og vores butik er også åben, når vi er der. Kender du det dér, at du kan se ind i butikken, du kan se, at lyset er tændt og måske kan du også se personalet. Men de kan overhovedet ikke se dig, og døren er låst. Hos os kan vi godt se vores kunder. Og hvis du har brug for en blomst tidligt om morgenen, så åbner vi naturligvis døren for dig, for vi er der jo og du er som kunde, den eneste grund til, at vi har en eksistensberettigelse.

* Samtidig må vi sige, at vi ikke kan være tilgængelige døgnet rundt. Vi får brug for hjælp. Hvis du har et ønske om et helt særligt tidspunkt for levering, vil du skulle betale den omkostning vi har ved at få det til at lykkes for dig.

Også udenfor åbningstid**

** Nu bliver det en lille smule kritisk. Vi kan jo af gode grunde ikke være vågne og til rådighed hele døgnet. Men hvis du bare skal have en buket blomster, er du velkommen til at ringe til os udenfor åbningstid. Vi beder dig dog have forståelse for, at vi skal betale løn og tillæg til det personale der åbner butikken for dig om aftenen. Derfor kommer der en omkostning på, ligesom du kender det fra døgnåbne apoteker etc. Du skal ringe på mobil 26 36 06 42 og træffe aftale om, hvilke muligheder vi har for at hjælpe dig