Vi har nået grænsen for, hvor mange buketter vi kan nå at levere på Mors Dag. Butikken er åben for kunder, men ikke forudbestilling.
Du kan stadig bestille til levering fra og med mandag den 13. maj 2024
Hvis du allerede har bestilt blomster, bliver de naturligvis leveret som bekræftet.

Forgæves blomster udbringning

Forgæves udbringning af blomster

Forgæves blomster udbringning betyder, at du i forbindelse med din ordre har valgt, at vi ikke må stille buketten ved døren:

Screenshot fra kasseforløbet, hvor man kan se valgmulighederne, hvis modtager ikke er hjemme

Der er også den mulighed, at du har givet os lov til at stille buketten ved døren, men at vi skønner at det er uhensigtsmæssigt. Eksempler på det kan være:

  • Vi bliver ikke lukket ind i opgangen, for der er ikke nogen hjemme i nogen af lejlighederne
  • Det er for koldt eller for varmt i vejret til, at blomsterne vil kunne klare sig under omstændighederne
  • At der hører flere gode flaske vin med til blomsterne, og at disse ikke vil kunne skjules for forbipasserende

I sådanne tilfælde tager vi leverancen med tilbage til butikken, men efterlader en besked til modtager:

Forgæves udbringning - seddel til modtager, der ikke er hjemme

Seddel til modtager om at ordren er taget med tilbage til butikken

Hvis modtager ønsker at få bragt ud igen, beder vi om kontant betaling ved levering af buketten, som skal være aftalt med modtager direkte. Du kan se hvad prisen for en udbringning er – klikke her >>

Du kan finde vores åbningstider og telefonnummer – klik her >>

Der står mere om dette i vores Handelsbetingelser – klik her >>

Din tilfredshed er vigtig – selvom vi går forgæves

Det kan være en stor skuffelse både for afsender og modtager, når en buket blomster ikke kan leveres personligt. Hos Amager Blomster gør vi alt for at sikre, at hver buket når sin destination. Hvis modtageren ikke er hjemme, og vi ikke har fået tilladelse til at efterlade blomsterne ved døren, eller hvis vejret er for ekstremt, tager vi buketten med tilbage til butikken. Vi efterlader en besked, så modtageren ved, at vi har forsøgt at levere, og giver dem mulighed for at aftale en ny leveringstid.

Vores mål er at gøre processen så enkel og problemfri som muligt. Ved bestilling gennem vores webshop, gennemgår du en let og overskuelig proces, hvor du kan vælge præcis de blomster og tilbehør, du ønsker. Efterfølgende vælger du, hvad der skal ske, hvis vi ikke kan overrække blomsterne personligt. Vi er stolte af vores høje kundeservice og stræber efter at opretholde kvaliteten af både produkter og levering. Dette sikrer, at selvom ikke alle leveringer går som planlagt, er det vigtigt at du er tilfreds.