FERIELUKNING
Vi holder ferie fra og med løndag den 29. juni - til og med mandag den 22. juli
Vi glæder os til at få ladet batterierne op og byde dig velkommen i butikken igen tirsdag den 23. juli

Hvad tid leverer vi dine blomster?

– et godt spørgsmål…

Vi leverer dine blomster “i løbet af dagen”,

ellers skal du købe en Guldlevering

Hvad tid leverer vi dine blomster: Kort sagt…

Vi ved ikke på forhånd, hvad tid vi leverer dine blomster – vi leverer “i løbet af dagen”.

“I løbet af dagen” er den levering der ydes ved betaling for almindelig udbringning. Til den pris leverer vi én gang, til én adresse. Vi kan sagtens levere igen imod betaling.

Det er vores mål at levere inden butikkens lukketid, men når vi modtager mange bestillinger, kan det være svært at nå. Én ting lover vi dog: Vi går ikke hjem, før den sidste ordre er leveret.

Hvad tid leverer vi dine blomster: Den lange forklaring…

Ligesom de øvrige aktører i vores branche, har vi svært ved at konkretisere, hvad tid vi leverer dine blomster.

Vi modtager løbende ordrer til levering på forskellige dage ud i fremtiden. Nogle kunder er i god tid og andre bestiller lige før “deadline”.

Vi ved ikke hvor mange ordrer vi har i morgen formiddag eller hvor de skal leveres. Imens vi sover, er der kunder der bestiller blomster til levering i hele Storkøbenhavn. Nogle kunder bestiller fra Danmark, mens andre bestiller fra andre steder i verden, hvor klokken er noget andet.

Når chaufføren kommer, laver han en rute rundt i byen, så han kører den korteste og hurtigste tur rundt med alle buketterne. Det er godt for miljøet, økonomien og i grunden også det mest fornuftige, når vi nu selv skal sige det.

I arbejdet med at planlægge ruten indgår også om blomsterne er til bryllup eller begravelse. Disse blomster prioriteres naturligvis. Også selvom det kan være lidt af et puslespil og nogle gange kræver det mere end en chauffør, at få enderne til at mødes.

Derfor er det også umuligt at sige noget om, hvornår vi leverer. Billedet kan ændres på en time natten til søndag, så chaufføren vælger at “køre den anden vej rundt”, ligesom et væltet stillads eller et cykelløb, pludselig kan have betydning.

Her er dine muligheder, hvis du har brug for at få leveret dine blomster til en bestemt tid

  • Overvej med dig selv, når du nu har krydset af i feltet:

“Hvad gør vi, hvis modtager ikke er hjemme?

I stiller buketten foran døren. I er velkomne til at ringe til modtager, for at træffe en aftale, hvis I ikke kan komme ind i opgangen, eller vejret ikke tillader at buketten stilles.”

Er det i virkeligheden ikke tilstrækkeligt, at din modtager af blomsterne blot finder dem stående ved døren (på modtagers etage, hvis det er i etagebyggeri) når vedkommende kommer hjem? Sådan får 95 % af blomstermodtagerne deres blomster, hvis de ikke er hjemme, når vi kommer forbi

  • Hvis det ikke er en mulighed, så har vi et produkt på hylden til dig. Det hedder “Guldlevering”. Når du følger linket kommer du til siden for produktet “Guldlevering”. En guldlevering koster noget, ud over hvad du giver for den ordinære levering. Det skyldes, at din ordre kommer ud at køre alene med chaufføren i bilen. Det er også her du havner, hvis du er kommet så sent med din bestilling, at chaufføren allerede er kørt ud på dagens rute
  • Er du ikke tilfreds med mulighederne ovenfor, tynder det nok lidt ud i vores muligheder for at hjælpe dig. Vi er naturligvis kede af at sende dig i armene på en kollega, og inden du går ned ad den vej, vil vi gerne fortælle dig, at det er vores overbevisning, at de fleste blomsterbutikker gør nogenlunde som vi. Igen er det simpelthen fordi det er det, der giver bedst mening både økonomisk og miljømæssigt