Kontakt Amager Blomster

Kontakt Amager Blomster

Inden du ringer udenfor åbningstiden 🙂

Du er mere end velkommen til at ringe til os udenfor vores åbningstid, men vi vil gerne bede dig huske, at det skal være vigtigt. Vi skal på en eller anden måde kunne hjælpe dig ud af den situation du står i.

Vi står tidligt op om morgenen

For at kunne forsyne dig med de friskeste blomster, må vi være på Copenhagen Markets kl. 4 om morgenen, så vi står tidligt op. Og for at kunne det må vi også tidligt i seng,

Bestil bare, vi kan godt levere

De fleste af de henvendelser vi får om aftenen og om natten, drejer sig om, hvorvidt vi kan levere til begravelse dagen efter. Den korte version er, at det kan vi godt. Med mindre du bestiller for titusindvis af kroner eller har helt specielle ønsker, for så skal du naturligvis ringe.

Har du glemt bryllupsdagen

Hvis du har glemt din bryllupsdag og butikken er lukket, skal vi kunne hjælpe dig. Det bliver ikke billigt. Vi kalder ikke personalet på arbejde aften og nat for at binde en buket til 200 kroner til dig, men hvis vi enes om en stor buket, får du til gengæld blomster for alle pengene. Ingen underlige gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Og bare lige for at få det på det rene. Vi har været i butikken nogle gange om aftenen, hvor kunden aldrig er dukket op. Derfor skal du være forberet på, at betale på forhånd over MobilePay eller igennem vores webshop. Vi kan også sende dig et link med en betalingsanmodning, så du kan betale med kreditkort, uden at skulle igennem bestillingsproceduren.

Kontakt Amager Blomster

Amagerbrogade 221
2300 København S

Telefon: 32 58 02 84
Mobil: 26 36 06 42 (udenfor åbningstid)
Mail: info@amagerblomster.dk

Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage.

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 9:00 - 17:30
Fredag: 9:00 - 19:00
Lørdag: 9:00 - 12:00
Søn- og helligdage: 9:00 - 12:00

Virksomhedsoplysninger

CVR nr. 42846589
Etableringsår 2022 (under nuværende ejer)
Grundlagt 1921 af Marius Rasmussen
amagerblomster.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

MobilePay betaling

Du kan betale med MobilePay hos Amager Blomster ved at anvende dette nummer:

656000