Kunderne siger…

Kunderne siger – handler om tilfredshed

Hvad vores mange tilfredse kunder siger til os om vores blomster og vores kundeservice.

Vi samler her nogle cases hvor vores kunder har været yderst tilfredse med os. Det er jo det der motiverer os til at gå på arbejde hver dag, så det er vigtigt, at vi får gjort det rigtig godt. Men vigtigst af det hele er det, at du som kunde får lyst til at handle med os igen.

Trustpilot

Når vi har afsluttet en ordre, sender vi en invitation til at anmelde oplevelsen med at få sendt blomster med Amager Blomster. Det beeder vi Trustpilot om at gøre for os, og de indsamler anmeldelserne, præsenterer dom og viser statistikken for Amager Blomster “Trustscore”.

Du kan se alle vores anmeldelser på Trustpilot her eller på Trustpilots logo til højre

Trustpilot 5-stjernet oplevelse
Amager Blomster er placeret 1 ud af 35 i kategorien Blomster
Logo for flower_delivery_reviews

Flower Delivery Reviews

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med os, og en gang imellem udmøntes det i en usædvanlig stor appelsin i turbanen. Vi er blevet optaget på et anerkendt review board, og det kan du læse meget mere om på siden om Flower Delivery Reviews.

Takkebrevet der rørte os

Til Amager Blomster,

Tusind-tusind tak for jeres helt ekstraordinære indsats ifm. udbringningen af blomster til en familie, der har mistet deres dreng. Det var af stor betydning at blomsterne blev leveret netop den dag vi kom og bestilte kondolencebuketten. Vi føler at ekspedienten den dag lyttede til os og gjorde en helt fantastisk indsats på trods af at tidspunktet for udbringning var overskredet. Både ekspedientens og chaufførens helt enestående indsats for at udbringningen kunne lykkes vil altid blive husket her i institutionen…