Vi har nået grænsen for, hvor mange buketter vi kan nå at levere på Mors Dag. Butikken er åben for kunder, men ikke forudbestilling.
Du kan stadig bestille til levering fra og med mandag den 13. maj 2024
Hvis du allerede har bestilt blomster, bliver de naturligvis leveret som bekræftet.

Vil du vinde en flot buket

og har du en lille forfatter i maven?

 

Lad os høre din historie om blomsterne og vind

Vi vil meget gerne høre din historie, om de blomster, du netop har bestilt og fået leveret.

Hvis du har en sød, sjov, kærlig, sørgelig, hjertegribende eller aparte historie om de blomster, du har fået sendt igennem amagerblomster.dk, så vil vi meget gerne høre den. Hver måned vælger vi den bedste historie, og den heldige forfatter får en flot buket til 300 kroner frit leveret i Storkøbenhavn, til en modtager efter eget valg. Send din fortælling til historie@amagerblomster.dk

Velkommen på Amager Blomsters hjemmeside

Hvis din historie er god, lægger vi den op på vores hjemmeside, og så kan du læse den dér. Du skal bare skrive i dit eget sprog og fortælle historien om blomsterne. Det kan være at du sendte blomsterne til din kæreste, og at I så blev gode venner igen, eller at du har en særlig historie om den hårde fødsel, der endte med, at du sendte en mor og barn buket. Uanset hvad din historie måtte være, vil vi gerne høre den.

Vi er ikke ude efter en anmeldelse

Det du skriver i din historie skal ikke være ros eller ris af os eller vores buket. Du skal skrive, hvad der skete, hvorfor du gav buketten og historien omkring den situation det fik dig til at sende og hvad der så videre skete.

Vi indsamler anmeldelser sammen med Trustpilot.dk, og det er også vigtigt for os og vores forretning at få gode anmeldelser, men dette skal ikke forstås som en anmeldelse, blot en lille sød eller rørende historie.

Det med småt…

Historien skal være på mindst 300 ord. Den må gerne være meget længere, men ikke kortere. (Denne lille opfordring til dig, om at skrive din beretning er på 402 ord). 

Du er meget velkommen til at sende et eller flere billede med, men det er ikke et krav.

Ved at indsende din historie til historie@amagerblomster.dk giver du Amager Blomster tilladelse til at publicere historien på vores hjemmeside amagerblomster.dk.

Du kan godt være anonym, så skriver vi for eksempel blot dit fornavn.

Nu skal du skrive og sende

Du har nu en måned til at skrive din historie og sende den til historie@amagerblomster.dk

Vi glæder os til at læse din historie…