Blomster

Blomster udbringning Frederiksberg – send alle dage

Hos Amager Blomster synes vi at du skal have mulighed for at glæde dine nærmeste hver eneste dag. Derfor holder vi åbent for dig alle ugens dage året rundt – også lørdag, søndag og helligdage. Du kan bestille hele dagen og hvis du er sent på den kan du stadig nå at få blomsterne leveret i dag*!

Vi leverer i hele København og Frederiksberg er selvfølgelig ingen undtagelse. Selv holder vi til blot 22 minutters kørsel fra 1800 Frederiksberg C, så uanset om du skal have sendt blomster til en adresse på Godthåbsvej, ved Frederiksberg Have eller et helt tredje sted, så kan vi hurtigt køre ud med en buket til dig eller dine nærmeste.

tickmark ikon MobilePay

tickmark ikon Udbringning søndag

tickmark ikon Levering i dag

tickmark ikon Tilfredshedsgaranti

Uanset om du er på jagt efter den flotteste buket til en du elsker højt, til en kollega som har jubilæum eller måske til en som er trist og har brug for opmuntring, så kaster vi os med glæde over opgaven – for vi elsker blomster. Ja man kan vel nærmest sige, at vi lever og ånder for blomster. Blomsterne skaber glæde for os i butikken, og med blomsterne kan vi glæde vores kunder, som igen kan glæde deres nærmeste – blomster skaber glæde.

Hos Amager Blomster kan du glæde dine nærmeste i Frederiksberg området med blomster som viser at du holder af dem. Med blomster kan du sige at du elsker nogen, at du ønsker dem tillykke på en særlig dag eller god bedring i en tid med modgang. Derfor har vi lavet hel kategori her på siden alene til Blomster der udtrykker det som du har på hjerte.

Selv i de situationer som føles alt andet end glædelige, kan blomster muntre op. Blomster kan også være et stærkt symbol på den kærlighed som for altid vil være tilbage, når en nær er gået bort. Derfor arbejder vi med en stor respekt, når vi binder buketter til begravelser.

Allerglædeligst er det for os, at binde Mor & Barn buketter. Næsten intet er mere glædeligt her i verden, et når nyt liv kom- mer til – og derfor er det ofte med en særligt inspireret fornemmelse, at vi binder Mor & Barn buketter, som vores kunder kan bruge til at lykønske nybagte mødre/forældre.

Vores passion for blomster starter tidligt om morgenen, længe inden byen vågner, hvor vi står klar på Copenhagen Markets Grønttorv i Taastrup sammen med enkelte andre blomsterentusiaster. Her hjælper vi leverandørerne med udpakning af varer og får samtidig lov til at vælge først. Vi vælger de allerflotteste blomster vi kan finde, for at give os selv det bedste udgangspunkt for blomsterbinderiet hjemme i butikken.

Du kan gå på opdagelse i vores mange forskellige kategorier oppe i menuen.

Blomster Frederiksberg leveringsområde

Leveringsområde Frederiksberg

Blomster til hele Frederiksberg Kommune

Du kan se hele det område, hvor vi sender blomster på Frederiksberg – klik og se mere her >>

Alle blomsterne til Frederiksberg kommer naturligvis fra vores eget binderi, hvor de bliver bundet, specielt til din ordre, lige inden de kommer ud i bilen og rundt på ruten i København og på Frederiksberg. På den måde sikrer vi, at kvaliteten på buketten og blomsternes friskhed er i top.

* Mod merpris for leveringen efter kl. 12:00