Brønshøj Blomster

Brønshøj – Blomster leveres alle dage

Efter vores mening, skal du kunne gøre andre mennesker glade – eller trøste dem – lige præcis, når du har lyst til det. Vi synes ikke du skal vente til det passer en eller anden blomsterorganisation at åbne telefonerne, hvis du hellere vil bestille eller sende blomster lige nu. Hos Amager Blomster holder vi os ikke for gode til at åbne butikken for dig, hvis et særligt behov opstår. Du kan bestille i vores webshop alle døgnets 24 timer og hvis har glemt en vigtig mærkedag, er det faktisk muligt for dig at få blomster bragt ud i dag*!

Vi bringer ud overalt i Storkøbenhavn – også i Brønshøj. Vores forretning og værksted ligger ikke længere væk end 23 minutter i bil fra Brønshøj Torv. Hvis du skal have leveret blomster til Rytterskolen fra 1723, gøre din mor eller søster lykkelig på Frederikssundsvej, eller sende øl til din far på Fars Dag i Utterslev Mose, så er vi tilstrækkeligt tæt på til, at vi kan nå levere en ordre til dig selv, dine familiemedlemmer eller dine venner på forbavsende kort tid.

Blomster til udbringning i Brønshøj

tickmark ikon MobilePay

tickmark ikon Udbringning søndag

tickmark ikon Levering i dag

tickmark ikon Tilfredshedsgaranti

Blomster er vores ét og alt

Blomster er vores liv og levned. Vi glædes altid over at modtage din blomsterordre, så vi kan få udfoldet vores håndværk og slippe vores kreativitet løs, ikke mindst ved brug af de mest moderne metoder og teknikker. Vi er sikre på, at du vil nyde og værdsætte kvaliteten i det binderi vi laver. Hvad enten du vil give en dejlig, flot blomst til dit livs udkårne, en spændende og opløftende buket til en kollega, der har hårdt brug for opmærksomheden eller noget helt tredje. Det er helt fantastisk, at give blomster, når der er noget der bare må fejres.

Vi kan slet ikke skjule vores begejstring og lyst til vores arbejde med binderi af blomster indenfor alle områder og forgreninger der hører vores fag til. Blomsterne er til daglig glæde og fornøjelse for Amager Blomsters personale og ejere. Det er vigtigt for os at arbejde med netop dette fag, det er derfor vi har valgt det. Det er jo fantastisk at kunne glæde og gøre godt med vores blomster hver eneste dag året rundt. Da vi besluttede at gå ind i blomster, besluttede vi også, at vi ville gøre det så godt vi overhovedet kan. Ellers kunne vi lige så godt lade være. Derfor udfordrer vi også os selv og hinanden hele tiden i konstant forfølgelse af det perfekte. Eller i det mindste noget, der er bedre i dag end det var i går.

Vi vil gerne hjælpe

Med hjælp hos Amager Blomster og vores veluddannede blomsterdekoratører, er det let for dig, at gøre dine nærmeste i en af Københavns ældste bydele Brønshøj (eller Brunshoga, som det hed i 1186) glade med binderi der tydeligt viser, at de har stor betydning for dig. Den smukt bundne buket understreger, at du har din familie og dine nærmeste i tankerne og at du gerne vil trøste et medlem, der ikke har det så godt og at du glædes over det, når nogen, har noget at fejre. Vi har derfor lavet en kategori her på vores hjemmeside, der kun indeholder Blomster der udtrykker det som er vigtigt for dig at få sagt til de mennesker du har i dit liv.

Kærlighed

Når du oplever kærligheden, oplever du også fornemmelsen af fuldstændig lykke. Man bliver utroligt glad over tilværelsen, og andre mennesker kan se det på dig. Desuden er du mere venlig og tolerant overfor andre, og der er som om hele din personlighed ændres. Det gør det naturligt for dig, at sende en buket flotte roser fra vore sortiment. Måske skal du en dag bruge en brude buket eller andre blomster i forbindelse med bryllup. Så vil du kunne finde inspiration i vores kategori om bryllupper.

Sorg

I de triste situationer, hvor vi har mistet et medlem af familien som vi holdt af, er blomsterne en afslutning du kan huske og tænker tilbage på. Blomsterne viser en masse om, hvordan afdøde var som menneske og hvad han eller hun havde af betydning for dig. Måske var vedkommende til det rene, enkle og simple. Eller måske var det en livlig person, med masser af stor glæde for masser af farver. Vi arbejder tæt sammen med dig omkring det personlige du gerne vil have frem i blomsterne. Måske foretrækker du at vi stiller forskellige farver og typer til rådighed for dig, så du her blot kan vælge imellem buketter til begravelser.

Friske blomster

Friske blomster skal naturligvis være helt friske. Derfor står vi tidligt op om morgenen og begiver os til Taastrup hvor Copenhagen Markets ligger. Vi siger god morgen til de ganske få kolleger der også er der tidligt. Så ankommer lastbilerne fra Holland og de danske gartnerier med blomster stille og roligt. Vi hjælper  leverandørerne med at læsse af, og får samtidig et indblik i, hvem der tilbyder hvad til salg, og navnlig i hvilken kvalitet de forskellige leverandører har købt hjem. Det er super fantastisk, når man kan opleve glæden ved de friske blomster allerede fra dagens begyndelse. Som her, hvor de fleste andre mennesker sover på deres grønne øre.

I menuen øverst oppe, kan du gå på opdagelse i de forskellige kategorier.

Brønshøj blomster leveringsområde

Leveringsområde Brønshøj

Hele Brønshøj området hvortil vi sender Blomster

Her kan du se et overblik over, hele Brønshøj området, hvor vi sender blomster >>

Når vi sender blomster til Brønshøj og alle øvrige københavnske områder, så sender vi selvfølgelig direkte fra vores eget binderi. Vi binder blomsterne og tilpasser dem individuelt til din bestilling lige inden vi sender dem med bilen rundt på ruten i København. Dette gør vi for at sikre højeste kvalitet og friskhed for de blomster vi sender ud.

* Mod merpris for leveringen efter kl. 12:00