Husum Blomster

Husum – Blomster leveres alle dage

Hos Amager Blomster er vi først og fremmest mennesker. Vi forstår hvordan man får et ønske eller et behov for at sende blomster. Uanset om det er for at glæde eller trøste med en buket, en æske chokolade eller en flaske, skal det kunne lade sig gøre nu og her. Præcis når du har lyst. Du skal ikke vente, til en eller anden stor kæde får kørt ”kanonerne i stilling”. Hos os bestiller du i vores webshop, og så leverer vi. Bum. Hvis du er meget sent ude, skal vi nok have en snak om det, for så kan det være forbundet med ekstra omkostninger. Men vi holder os ikke for gode til, at åbne butikken for dig, så vi kan hjælpe dig med at få bragt din ordre ud!*

Vi bringer ud i hele Storkøbenhavn – og naturligvis også i Husum. Vores binderi og butikken ligger bare 23 minutter i bil fra Husum Torv. Hvis du skal sige tillykke med en buket til en medarbejder hos Radiometer, ønske nogen velkommen hjem, med blomster på Husum Station, eller give en god flaske vin til en træner i Husum Boldklub, så kører vi hellere end gerne en tur til Husum for dig.

Blomster

tickmark ikon MobilePay

tickmark ikon Udbringning søndag

tickmark ikon Levering i dag

tickmark ikon Tilfredshedsgaranti

Hør her: Da vi den 1. januar 2003 fik nøglerne til den gamle Amager Blomster, besluttede vi, at når vi nu havde fået en blomsterbutik, så ville vi gøre det så godt vi overhovedet kan. For dig forstås. Ikke for os selv, for vi skal fortjene din anerkendelse igennem det vi kan tilbyde dig. Det er klart, at der er ting, der ikke kan lade sig gøre, men hos Amager Blomster vil vi hellere fortælle dig, om alt det vi godt kan få til at lykkes. Grundholdningen er, at hvis vi ikke kunne være i det 100 %, så kunne vi ligeså godt lade være. Der er rigeligt af dem, der bare er der, uden at ville noget eller tænke nærmere over det.

Blomster er vores liv

Blomster fylder alle vores vågne timer. Om morgenen er vi tidligt oppe. Du aner ikke hvor tit vi bliver standset af politiet på vej til Copenhagen Markets. Det er  fordi vi er de absolut eneste, de kan få øje på ude på vejene. Hos vores leverandører hjælper vi med at læsse af og pakke ud. Når alle lastbilerne kommer med friske varer fra de mange gartnerier i Danmark er der brug for alle hænder. Det samme gælde bilerne fra Holland med blomster fra alle andre steder i verden. Vi er der så tidligt, at vi er på fornavn med den ganske få andre blomsterbutikker, der er der lige så tidligt som os. Og ved du hvad? Vi vælger først imellem alle de varer der skal ende i stuerne i Husum i dag.

Det giver os en god start på dagen, at vide, at vi har de flotteste, friskeste og mest holdbare varer. Dagen går med varebehandling, og dét dér håndværksmæssigt tilfredsstillende, at binde rigtig mange smukke blomster. Tilfredsstillende for os, men, endnu vigtigere: Også tilfredsstillende for dig. For du kender godt følelsen og udseendet af en buket blomster, der er bundet rigtigt og som fremtræder smukt. Og når vi lukker om aftenen, så er det såmænd også blomster vi taler om ved middagsbordet. Til gengæld må vi tidligt i seng, for i morgen er der heldigvis en ny dag fuld af blomster og buketter og glade kunder i butikken, i webshoppen og i Husum.

Vi vil gerne hjælpe dig

Med hjælp fra Amager Blomsters dygtige og veluddannede blomsterdekoratører kan du sige det du gerne vil, med de blomster du sender eller får leveret i Husum i København. En smuk buket viser, at det betyder noget for dig at give blomsterne. At modtager betyder noget for dig og at du virkelig mener det, når du giver blomster. Du har modtager i dine tanker og du har gjort dig den umage, at finde en dygtig blomsterdekoratør, der ved hvordan man får blomsterne til at tage sig ud fra deres bedste side og holde længst muligt. Se selv i kategorien ”Buketter”, i Amager Blomsters webshop.

Det kan godt være, at vores butik er gammel, og at vi har bundet blomsterbuketter i mange år og også leveret mange gange i Husum, men vi har ikke glemt følelsen af kærlighed, omsorg, sorg eller ubetinget lykke. Vi kan godt huske hvordan det føles at give – og modtage – den buket, der udtrykker glæde, lykke, trøst, omsorgsfuldhed og som i alle tilfælde tilkendegiver at ”Jeg er her for dig, og du er i mine tanker”, uanset om der er en nyfødt i familien, en kammerat på hospitalet eller en onkel der er afgået ved døden.

Friske blomster til Husum

Friske blomster skal være præcis det: Friske! Vi handler som nævnt ind på Copenhagen Markets hver dag. Når vi kommer hjem, bliver varerne behandlet efter de faglige principper, der gælder og sat i vand af den rette temperatur. Alle vores vaser bliver grundigt vasket og desinficeret, inden varerne bliver sat deri. Det er naturligvis for at mindske bakterieudviklingen i vandet, så blomsterne kan holde længst muligt. Fra blomsterne bliver afskåret hos producenten, til de bliver overbragt til modtager, har de været igennem en strabadserende rejse fra måske Ecuador eller Vietnam.

Alle leddene i forsyningskæden ved godt, hvad de gør og er sporet ind på den mest nænsomme og forsigtige behandling af blomsterne, for vi vil alle sammen gerne, at blomster er et attraktivt produkt for vores kunder – det siger sig selv. Når modtager har fået sine blomster giver den faguddannede blomsterdekoratør anvisninger på pasningen af blomsterne. På vores hjemmeside, kan du læse om hvordan blomsterne passes bedst muligt og du er også velkommen til at ringe til os, om de blomster du har købt hos Amager Blomster.

Det vil glæde os, hvis du vil se nærmere på vores mange forskellige kategorier af blomster, som du kan finde øverst på hjemmesiden.

Husum Blomster leveringsområde

Leveringsområde Husum

Blomster til hele Husum og omegn

Ved at følge linket, kan du se hele det område, som vi kører i, når vi leverer blomster til Husum og omegn.

Vi binder blomsterne hjemme i binderiet, umiddelbart inden de sendes rundt i Husum og alle vores øvrige leveringsområder, i hele København. Det betyder at blomsterne er friske når de leveres. Det skaber en ekstra god oplevelse, for modtageren, når blomsterne når frem – at de er helt friske. Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i orden! 

* Mod merpris for leveringen efter kl. 12:00