Vi har nået grænsen for, hvor mange buketter vi kan nå at levere på Mors Dag. Butikken er åben for kunder, men ikke forudbestilling.
Du kan stadig bestille til levering fra og med mandag den 13. maj 2024
Hvis du allerede har bestilt blomster, bliver de naturligvis leveret som bekræftet.

Kastrup Blomster

Kastrup – Buketter bringes ud hver dag

Du kender det godt. Du får en pludselig indskydelse til at sende blomster. Det er sikkert noget med, at din kæreste trænger til lidt ekstra opmærksomhed, eller at du lige nu hører, at din veninde har født eller, at et familiemedlem er blevet syg og så vil du gerne sende en buket blomster med det samme. Det er en del af din gestus, at du handler på den nye oplysning med det samme. Så skal du ikke begrænses af noget så trivielt som administrative deadlines. Du er kunden i butikken, og vi skal sørge for, at du får det du ønsker dig, og det skal naturligvis være, når du har brug for det.

Det er vore forretningsidé, at du skal have muligheden for sprede lykke eller trøste i det minut, der opstår en anledning til det. Du skal ikke vente til næste hverdag, hvis du gerne vil sende en stor, flot buket blomster lørdag morgen eller søndag eftermiddag. Amager Blomster er derfor åbent for dig når du har brug for det – også lørdag, søndag og helligdage. Du kan bestille blomster hele døgnet og hvis du er kommet bagud kan du nogle gange stadig nå at få blomsterne leveret i dag*!

Blomster

tickmark ikon MobilePay

tickmark ikon Udbringning søndag

tickmark ikon Levering i dag

tickmark ikon Tilfredshedsgaranti

Blomster leveres i Kastrup

Vi leverer blomster i hele Storkøbenhavn og derfor også i Kastrup, der ligger blot få hundrede meter fra vores butik og værksted. Faktisk tager det bare 6 minutter at køre til Kastrup Lufthavn. Så uanset om du skal have bragt blomster ud til Den Blå Planet, til en glad Vinder i en curlingkonkurrence i Kastrup Curlinghal eller en tredje begivenhed, så er vi så tæt på, så vi hurtigt kan levere en smuk, frisk buket til dig, din familie eller dine venner.

Vores verden består af blomster

Vi lever og ånder for blomster. Derfor er vi naturligvis også interesserede i, at udøve vores kreativitet på den buket du bestiller. Den dér helt unikke buket til din kæreste, noget iøjnefaldende, smukt og farverigt til et familiemedlem der er blevet syg, og som trænger til opmuntring eller en buket med spræl og champagne, når noget skal fejres. Hør her: Vi skammer os ikke over, at vi er helt og aldeles vilde med blomster og buketter. Vi elsker dem.

Det er dejligt at arbejde med de naturlige materialer, indsnuse duften, mærke stilke og rødder og hjælpe den uheldige larve, der er blevet høstet sammen med blomsterne, tilbage i naturen igen. Hverdagen med blomster er en gave for os, og det kan du se på vores buketter. Og det kan modtageren af din buket se. Og hvad mere kan vi overhovedet drømme om, end at vores blomster skaber glæde hvor end de bliver leveret.

Vi ønsker at hjælpe dig

Det er vores fornøjelse, at hjælpe dig til, at dine nærmeste i Kastrup glade ved en dejlig buket, der viser dem, at de betyder noget for dig. Den friske buket viser, at du har din partner i tankerne, at du bekymrer dig om den syge i familien og at du deler lykken med dem, der fejrer en glædelig begivenhed i deres liv lige nu. Det er grunden til, at vi har lavet en hel kategori her på vores hjemmeside, der bare handler om Blomster der udtrykker det som betyder noget for dig at sige lige nu.

Blomster ved glæde

Alle der oplever en familieforøgelse på nærmeste hold, kender fornemmelsen og spændingen af, at et nyt liv er skabt. Man glædes over begivenheden, er nysgerrig og fuld af glæde og forhåbninger for fremtiden. Det kan man selvfølgelig se på lang afstand på vores Mor & Barn buketter. De er smukt formet som en stor og en lille buket med et lyseblåt eller et lyserødt bånd imellem. Det symboliserer selvfølgelig det, som navnet også afslører: Mor og Barn – med navlestrengen imellem sig.

Blomster ved sorg

I den triste og sørgelige situation, hvor du har mistet et menneske, du holdt af, er blomsterne med til at danne en mindeværdig afslutning. Et minde om det sidste farvel, der var så smukt, med alle blomsterne. Den smukke og mindeværdige afsked, der med blomsterne viser noget om, hvem afdøde var for dig og som person. Var vedkommende til det klassiske, smukke og enkle og hvide eller er der tale om en person, der var farverig og derfor glad for farver. Vi arbejder med personlige binderier, når vi binder buketter til begravelser, og lytter meget gerne til dine særlige ønsker.

Torvefriske blomster til Kastrup

Vores glæde ved blomster starter tidligt hver morgen, inden ret mange andre har fået søvnen rystet ud af kroppen. Der står vi op og kører til Copenhagen Markets i Taastrup. Her køber vi de blomster vi skal bruge i løbet af dagen, så de er så friske som muligt. Vi hjælper med at læsse af og pakke ud, for så får vi en god ide om, hvad vi skal gå efter i dag, for kun det bedste er godt nok. For os er det vigtigt, at være blandt de meget få morgenfriske blomsterdekoratører, der ikke vil gå glip af muligheden for at vælge først.

Se nærmere på vores mange forskellige kategorier af blomster i menuen øverst oppe.

Kastrup Blomster leveringsområde

Leveringsområde Kastrup

Blomster til hele Kastrup og omegn

Her kan du se et overblik over hele Kastrup-området, hvor vi sender blomster.

Alle blomster som vi sender ud, kommer fra vores eget binderi. Her bindes blomsterne og tilpasses til din individuelle ordre. Umiddelbart efter kører vi blomsterne ud på vores rute i Kastrup og det øvrige København. Dette er for at sikre, at kvalitet og friskhed altid er i top, når blomsterne ankommer hos modtageren.

* Mod merpris for leveringen efter kl. 12:00