Valby Blomster

Valby – Blomster sendes alle 7 dage

Vi mener du skal kunne sprede lykke eller trøste lige præcis, når der er en anledning til det. Du skal ikke begrænses til næste hverdag. Hvis du gerne vil følge en pludselig indskydelse lørdag morgen eller søndag før frokost, skal du kunne det. Hos Amager Blomster har vi derfor altid åbent for dig – også lørdag, søndag og helligdage. Du kan bestille blomster døgnet rundt. Og selvom du er kommet bagud kan du stadig nå at få blomsterne leveret i dag*!

Vi leverer i hele Storkøbenhavn og derfor også i Valby. Vores butik og binderi ligger blot 19 minutters kørsel fra midten af Valby. Hvad enten du skal have bragt blomster ud til Zoo-tårnet på Valby Bakke, til en glad modtager i Spinderiet eller en tredje beliggenhed, så er vi ikke længere væk, end at vi hurtigt kan levere en buket til dig, dine venner eller din familie.

Blomster

tickmark ikon MobilePay

tickmark ikon Udbringning søndag

tickmark ikon Levering i dag

tickmark ikon Tilfredshedsgaranti

Vi brænder for blomster. Derfor er vi altid klar til at slippe vores smukke og kreative håndværk løs på din bestilling, som kan være en flot buket til kæresten, en farverig buket til en sygdomsramt kollega der har brug for opmuntring eller noget helt fantastisk, når noget skal fejres. Vi forsøger ikke en gang at nedtone vores begejstring for buketter og binderi. Vi glædes over blomsterne, vi bliver glade, når vi får lov at arbejde med dem og vi ved, at de skaber glæde, når de bliver leveret hos modtager. Mere kan man vel ikke ønske sig.

Med vores hjælp hos Amager Blomster kan du gøre dine nærmeste i Valby området glade med blomster der viser, at de betyder noget for dig. Blomsterne viser, at du har din elskede i tankerne, at du kerer dig om den syge i familien og at du er lykkelig med den, der har noget at fejre. Vi har derfor lavet en kategori her på vores hjemmeside, der kun handler om Blomster der udtrykker det som er vigtigt for dig at få sagt netop nu.

Glæde

Alle der har oplevet familieforøgelse, kender fornemmelsen af det spændende, at et nyt liv er skabt. Man glædes over begivenheden, er nysgerrig og fuld af håb og glæde. Det kan man naturligvis se på vores Mor & Barn buketter. De er smukt formet som en stor og en lille buket med et lyseblåt eller et lyserødt bånd imellem. Det skal naturligvis symbolisere det, som navnet også afslører: Mor og Barn – med navlestrengen imellem sig.

Sorg

I den svære situation, hvor du har mistet et menneske, du holdt af, er blomsterne med til at danne en mindeværdig afslutning. Den smukke afsked, der med blomsterne viser lidt om, hvem afdøde var for dig og var som person. Var vedkommende til det klassisk enkle og hvide eller var det en person, der var glad for farver. Vi arbejder med personlige binderier, når vi binder buketter til begravelser.

Friske blomster hver dag

Glæden ved blomster starter for os hver morgen, inden ret mange andre har fået øjne. Der står vi op og kører til Copenhagen Markets i Taastrup. Her køber vi de blomster vi skal bruge i løbet af dagen, så de er så friske som muligt. Vi hjælper med at læsse af og pakke ud, for så får vi en god ide om, hvad vi skal gå efter i dag, for kun det bedste er godt nok. Vi sætter en ære i, at være blandt den lille håndfuld af morgenduelige blomsterhandlere, der vil have muligheden for at vælge først.

Se nærmere på vores mange forskellige kategorier i menuen øverst på siden.

Kort over vores leveringsområde i 2500 Valby
Leveringsområdet i Valby

Blomster til hele Valby området

Du kan se hele det område, hvor vi sender blomster til Valby – klik og se mere her >>

Lige inden blomsterne sendes med bilen rundt på leveringsruten i Valby og det øvrige København, bindes de på vores eget binderi, hvor de tilpasses individuelt til din ordre. Ved at minimere tiden mellem binding og levering, sikrer vi at blomsternes friskhed og kvalitet er i top når de når frem til dig.

* Mod merpris for leveringen efter kl. 12:00