FERIELUKNING
Vi holder ferie fra og med løndag den 29. juni - til og med mandag den 22. juli
Vi glæder os til at få ladet batterierne op og byde dig velkommen i butikken igen tirsdag den 23. juli

Vanløse Blomster

Vanløse – Friske blomster sendes i dag

Efter vores mening, skal du kunne trøste og sprede lykke i det øjeblik, der er en grund til det. Det skal ikke vente til næste hverdag, hvis du synes det er bedre på et andet tidspunkt i løbet af weekend eller helligdage, om eftermiddagen eller sågar om aftenen. Vi hos Amager Blomster har derfor altid åbent for dig – også lørdag, søndag og når andre blomsterbutikker har lukket. Du kan købe blomster i vores webshop døgnet rundt og hvis du er kommet til at glemme en vigtig begivenhed kan du stadig nå at få en buket bragt ud i dag*!

Vi leverer i hele Storkøbenhavn og derfor også i Vanløse. Vores binderi og forretning ligger blot 24 minutters kørsel fra Vanløses måske mest kendte vej: Jyllingevej. Om du skal have leveret blomster til Damhussøen, til en lykkelig modtager i Vanløse Bio eller et helt andet sted, så er vi tæt nok på til, at vi kan levere en buket til dig selv, dine bekendte eller dine nærmeste på forholdsvis kort tid.

Blomster

tickmark ikon MobilePay

tickmark ikon Udbringning søndag

tickmark ikon Levering i dag

tickmark ikon Tilfredshedsgaranti

Kæmpe passion for blomster

Blomster er vores et og alt. Derfor ser vi altid frem til at modtage din blomsterbestilling. Så kan vi få lov at udfolde vores kreative evner, det gamle håndværk og de nyeste teknikker og metoder. Vi ved, at du vil lægge mærke til kvaliteten i binderiet, uanset om du vil sende en lækker, smuk buket til din kæreste, en farverig og opmuntrende buket til en kollega der har behov for det eller noget andet helt fantastisk, når der er sket noget som kalder på fejring.

Vi kan simpelthen ikke skjule vores passion for vores fag og arbejdet med blomsterbinderi indenfor alle genrer og nicher. Vi glæder os hver dag over blomsterne og vores livskvalitet afhænger af, at vi kan arbejde seriøst med buketter og blomster og på den måde være med til at gøre andre mennesker glade, når de modtager et smukt binderi af friske blomster. Vi kan ikke forestille os noget mere berigende.

Blomster Vanløse og resten af Storkøbenhavn

Med hjælp fra Amager Blomsters dygtige blomsterdekoratører kan du gøre dine nære i Københavns mindste bydel Vanløse glade. Giv en buket der understreger, at de betyder en masse for dig. Den smukke blomst bekræfter, at du har din nærmeste i tankerne. At du føler med et familiemedlem, der ikke har det godt. Og at du er glad, når der er nogen, der har noget at fejre. Vi har derfor lavet en ny kategori her på vores hjemmeside. Den handler kun om blomster der udtrykker det som er vigtigt for dig at sige, til de mennesker der omgiver dig.

Glæde i familien

Når du oplever en lille nyfødt, oplever du også fornemmelsen af det livsbekræftende, at et nyt liv er skabt. Man bliver utroligt glad over begivenheden, kan ikke vente til at opleve mere af den lille ny og man fyldes af håb. Det kan man naturligvis se på vores Mor & Barn buketter. De er naturligvis formet som en lille og en større buket med et bånd imellem der farvemæssigt passer til kønnet på barnet. Det symboliserer, som navnet afslører: Mor og Barn – forbundet med navlestrengen.

Triste begivenheder

I det triste tilfælde, hvor du måske har mistet et familiemedlem du holdt af, danner blomsterne en afslutning du kan mindes og tænke tilbage på. Blomsterne kan vise noget om, hvordan afdøde var som person og hvad han eller hun betød for dig. Var vedkommende til det stilige, enkle og lyse eller var det en sprudlende person, med masser af farver i livet. Vi samarbejder tæt med dig omkring personlige sorgbinderier, eller stiller nogle forskellige stilarter og farver til rådighed for dig her, så du blot kan vælge imellem buketter til begravelser.

Torvefriske blomster

Blomster skal være helt friske. Derfor har vi valgt, at vi står tidligt op om morgenen og kører til Copenhagen Markets i Taastrup. Når vi er ankommet og har sagt godmorgen til de få kolleger der er tidligt på færde som os, ankommer efterhånden lastbilerne fra Holland og de mange danske blomstergartnerier. Så hjælper vi med at læsse af, og får det der særlige indblik i, hvem der har hvad til salg, og i hvilken kvalitet. Det er ret fantastisk, når glæden ved de friske blomster kan tage sit udspring tidligt på dagen, hvor andre mennesker dårligt er kommet i seng endnu.

Du kan finde alle de forskellige kategorier af blomster i menubaren øverst her på siden.

Vanløse Blomster leveringsområde

Leveringsområde Vanløse

Blomster til hele Vanløse området

Du kan se hele det område, hvor vi sender blomster i Vanløse – klik og se mere her >>

Vi binderne blomsterne på binderiet nede i vores egen butik, lige inden vi kører afsted mod Vanløse på vores leveringsrute i København. Da køretiden fra vores binderi til 2720 Vanløse er på mindre end en halv time, kan vi levere blomsterne mens de endnu er friske og i bedste kvalitet.

* Mod merpris for leveringen efter kl. 12:00